DE GASTSPREKERS VAN FOUNTAINHEADS: “DOOR ANDERS TE KIJKEN ZIE JE ZOVEEL MEER”

Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman zijn de gastsprekers van Fountainheads. Zij geloven dat inspiratie leidt tot nieuwe kennis en inzichten. Wij merken dat leren en ondernemen vanuit de toekomst je verder brengt dan de gegevens uit het verleden te extrapoleren naar de toekomst. Door anders te kijken zie je zoveel meer.

gastspreker-jan-henk-bouman

Jan-Henk Bouman

Elke dag snuif ik inspiratie op over de netwerk samenleving die ontstaan is en wat dit voor consequenties heeft voor ondernemen en ondernemers. Deze informatie deel ik in Spreker-, Innovatie- en Trendsessies, Boost Your Business dagen, op blogs en sociale media om ondernemende mensen in beweging te zetten. Want stilstaan is geen optie in dit tijdperk van supersnelle veranderingen? Daarnaast ben ik co-founder van Permanent Beta, een kennisdeeltjes versneller waar inmiddels 5000 dwarsdenkers, friskijkers en systeemprikkers elkaar ontmoeten om sociale innovatie te versnellen. In Fountainheads komt dit alles bij elkaar en samen met Wim maken we Fountainheads steeds interessanter voor ondernemende mensen.”

http://twitter.com/janhenkb
http://www.facebook.com/janhenk
http://www.linkedin.com/in/janhenkbouman

gastspreker-wim-van-rooijen

Wim van Rooijen

Trendverkenner en Innovatieversneller” description=”Noem me ondernemer, innovatie- makelaar of versneller, omdenker, professioneel bemoeial, verhalenverteller maar bovenal friskijker. Wat ik in essentie doe is ondernemende mensen, bedrijven en organisaties helpen met het zichtbaar maken van kansen om succesvol (nieuwe) ideeën, concepten, producten en diensten in de markt te zetten. Ik schep voorwaarden breng mensen en ideeën bij elkaar, combineer (soms schijnbare on-) mogelijkheden. Of …….., ik deel in samenwerking met Fountainheads kennis over bovenstaande ervaringen en continue up-to-date kennis in #Innovatie-, #Inspiratie-, #Trend- en ‘BackCasting of Business’ sessies en Inspirerende Dialogen.”

http://twitter.com/wimzegt
http://www.facebook.com/wim.vanrooijen.31
http://www.linkedin.com/in/wimvanrooijen

Wij worden enthousiast als anderen in beweging komen doordat wij onze kennis delen. Stilstaan is in onze ogen geen optie. Zeker niet in dit nieuwe tijdperk. Wij houden ervan om samen met ondernemende mensen en ondernemers hun business en organisaties te verbinden met de toekomst en het onbenut potentieel te ontdekken. Wij inspireren je graag op jouw reis naar jouw “Great Unknown”

Lees hier alles over ons als gastsprekers