Nooit normaal!

Na ‘Adapt or Die’, ‘UIT! BEDWANG’, ‘You Snooze You Lose’ is ‘NOOIT Normaal’ niet alleen een nieuw verhaal maar ook een nieuwe vorm. Bouman en Van Rooijen spelen elkaar op een energieke manier de bal toe, snijden elkaar de pas af, vullen elkaar aan en stuiteren energiek samen op het podium. Het effect van deze aanpak? Het publiek ontvangt een enorme inspiratieboost, ervaart de dynamiek en energie van de sprekers en is na de presentatie enigszins gedesoriënteerd en ‘prettig ongerust’.

Impressie video

“Wij laten ondernemende mensen anders naar hun eigen toekomst kijken. Wij zijn pas tevreden als iedereen ‘prettig ongerust’ de deur uit gaat en morgen iets anders gaan doen dan dat ze gisteren deden.”

WELKE KLANTEN ZIJN JE VOOR GEGAAN?

We zijn er trots op en dankbaar voor dat we op de evenementen en bijeenkomsten mochten staan van zo’n breed scala aan klanten. We komen ook graag bij jou langs om de geest te prikkelen en nieuwe inzichten te geven.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN NOOIT NORMAAL?

We geven in een sneltreinvaart een actueel overzicht van uiteenlopende ontwikkelingen en bewegingen. Wat zijn de technologische, sociale, maatschappelijke, geopolitieke en economische trends in jouw markt en omgeving? Waarom is je snel aanpassen en innoveren nu belangrijker dan ooit?

En misschien wel de belangrijkste vraag: In welke business zit je eigenlijk? Wat is de kern van je product of dienst?
Met de antwoorden en inzichten kun je op zoek naar de betekenis voor je onderneming of organisatie. Hoe richt je die toekomstbestendig en gericht op kansen en nieuwe mogelijkheden in?

Hoe gaan andere sectoren om met verandering en wat kun je daar van leren? Waarom zou je regelmatig moeten ‘Gluren bij de Buren’ of Struinen in de Tuinen? Met wie kun je samenwerken aan innovatie? De Fountainheads halen de turbulente wereld om je heen naar binnen en geven je inspiratie om een boost te geven aan adaptief vermogen van jouw organisatie.

Waarom zou je zelf een Trendverkenner moeten worden en structureel ‘Functieloze-tijd’ moeten plannen? `En hoe doe je dat? We doen niet aan toekomstvoorspellingen maar onze verhalen bewijzen al 10 jaar wel een ‘voorspellende waarde’ in zich te hebben.

Een greep uit de onderwerpen om je een idee te geven gaan van BlockChain tot OpenSource en van Disruptieve Innovatie, van Kunstmatige Intelligentie tot de Metaverse en GPT-3 die momenteel erg onder de aandacht zijn en alles wat daartussen en omheen ligt. Al deze ontwikkelingen hebben natuurlijk een enorme impact op het ondernemen, onderwijs, economie en de samenleving als geheel. We stemmen graag met je af wat passend is voor jouw publiek.