Inspirerende gastsprekers inhuren die de zaal in de fik kunnen zetten?

Wij zijn pas tevreden als iedereen ‘prettig ongerust’ de deur uit gaat en dat mensen morgen iets anders doen dan dat ze gisteren deden.


Wat kunnen we voor je doen?

We helpen je graag jouw event of bijeenkomst op een prikkelende manier in te vullen. Jouw ideeën gekoppeld aan onze ervaring en creativiteit staan garant voor een bijzondere ervaring bij jouw bezoekers en deelnemers. De ervaring leert dat onze Wake-Up veel stof tot nadenken oplevert.

[button color=”FF7800″ url=”https://www.fountainheads.nl/#contact”]We vernemen graag je wensen[/button][button color=”434343″ url=”https://www.fountainheads.nl/#contact”]Neem snel contact met ons op[/button]

[team columns=”2″ image=”https://fountainheads.goedkoopeenwebsitelatenmaken.nl/wp-content/uploads/sites/19/Jan-Henk-Bouman-als-gastspreker.jpg” name=”Jan-Henk Bouman” position=”Ondernemer, Spreker, Inspirator & Aanjager” twitter=”http://twitter.com/janhenkb” facebook=”http://www.facebook.com/janhenk?fref=ts” linkedin=”http://www.linkedin.com/in/janhenkbouman”]

[team columns=”2″ image=”https://fountainheads.goedkoopeenwebsitelatenmaken.nl/wp-content/uploads/sites/19/Wim-op-podium.jpeg” name=”Wim van Rooijen” position=”Trendverkenner en Innovatieversneller” twitter=”http://twitter.com/wimzegt” facebook=”http://www.facebook.com/wim.vanrooijen.31?fref=ts” linkedin=”http://www.linkedin.com/in/wimvanrooijen”]


Wake-Up Call

We noemen onze sessies ook wel een “Wake-Up Call”. We schudden de zaal echt wakker en we geven ondernemende mensen een niet alledaagse kijk in de toekomst. De Wake-Up Call is bedoeld om de ogen te openen, te verwonderen en te verrassen Dit bereiken wij door in een sneltreinvaart een altijd actueel overzicht te geven over uiteenlopende trends en bewegingen; Waarom is innoveren belangrijk? Wat zijn de trends? Hoe pak je innovatie aan? Wat zijn de kansen van de open-source beweging? Wat is de toekomst van de deel-economie, de arbeidsmarkt en het onderwijs? Fountainheads geeft jou en je publiek een enorme inspiratieboost. De bezoekers ervaren de dynamiek en energie van de sprekers en de ze verlaten enigszins gedesoriënteerd en prettig ongerust de bijeenkomst.

Naast deze presentatie, die de breedte laat zien van de trends die gaande zijn, geven wij, als gastsprekers van Fountainheads, ook presentaties over specifieke onderwerpen met dezelfde bruisende energie waarmee we de aandacht van de zaal vasthouden en daarna in enthousiasme ontsteken.

[button color=”FF7800″ url=”https://www.fountainheads.nl/#contact”]Ook een wake-Up Call op je event waar de zaal prettig ongerust van wordt?[/button][button color=”434343″ url=”https://www.fountainheads.nl/#contact”]Neem snel contact met ons op[/button]


Aanstekelijke Gastsprekers

Fountainheads ziet dat de ontwikkelingen geweldig snel, zelfs exponentieel snel, gaan en we vinden dat je als ondernemend mens hier weet van moet hebben zodat je de juiste keuzes voor de toekomst van je bedrijf en je eigen toekomst kunt maken. Op geheel eigen wijze en met verstand van zaken geven we een aanstekelijke presentatie met praktische voorbeelden die inspireert, verrast en verwondert maar vooral de ogen opent over de trends die gaande zijn.

Hoge beoordelingen

Natuurlijk zijn we blij als we een 8,2 op het HR-congres in MediaPlaza krijgen en dat dit het hoogste cijfer van alle 8 de sprekers is. Of dat we gemiddeld tussen een 8,4 en een 8,8 scoren bij het ING-sprekersmenu en waar veel negens en tienen gegeven worden door het publiek. Wij zien zelf altijd nog ruimte voor verbetering en werken daarom ook voortdurend aan de inhoud en vorm van onze presentaties.


Wat anderen van onze gastsprekers vinden

gastspreker
Jullie maakten de deelnemers van ons congres ‘prettig ongerust’. Jullie daagden uit, stelden kritische vragen en zetten de mensen aan het denken. Waar ik bij sommige ‘trendwatchers’ een vaag verhaal voorgespiegeld krijg, kon ik gisteren rekenen op concrete handvatten voor de ondernemingen van onze leden, maar ook voor onze organisatie. Ik vond jullie presentatie inspirerend, jullie manier van presenteren gaf me energie en de verbinding die jullie leggen met onze sector, het gehele congresprogramma en de zaal: fantastisch!


gastspreker
Wij hebben de Fountainheads uitgenodigd om een wake-up call te houden tijdens onze bijeenkomst in het kader van ons 5-jarig bestaan. Dit was een zeer goede zet. Onze gasten hebben allemaal ontzettend genoten en zijn volgens mij ook wel wakker geworden. De Fountainheads hebben een erg goed verhaal dat zij op een leuke manier brengen zonder de hoogdravendheid die sommige andere sprekers met een soortgelijk thema hebben. Echt een aanrader.

gastspreker


Wake-Up Call

een niet alledaagse kijk in de toekomst

Bekijk onze 30 minuten sessie:

Wat wij doen:

Wil je een gastspreker die niet alleen spreekt over de transformatie waar de wereld momenteel in zit maar deze ook dagelijks bestudeert?
Wil je een gastspreker die ook gewoon met ‘de poten in de modder’ staat en netwerken verbindt om innovatie te versnellen?
Wil je gastsprekers die het afgelopen jaar 26 VPRO Tegenlicht MeetUps in het midden van het land hebben georganiseerd?
Wil je gastsprekers die de zaal ‘prettig ongerust’ maken en ‘in de fik’ zetten?
Wil je eens iets anders dan een eenling op het podium?

Dan ben je hier aan het goede adres. Wij, de Fountainheads Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman, zijn als duo bijzonder goed op elkaar ingespeeld en onze presentatie staat ook als een huis wanneer we individueel op het podium staan.

[button color=”FF7800″ url=”https://www.fountainheads.nl/#contact”]Wil jij dynamiek op je event waar veel over wordt nagepraat?[/button][button color=”434343″ url=”https://www.fountainheads.nl/#contact”]Neem snel contact met ons op[/button]


Waar we trots op zijn:

Dat we in het programma stonden van Jeremy Rifkin op het Smart Cities Event in Media Plaza. Alles over deze dag weten? Lees snel verder.

Dagvoorzitter van het Smart Cities Event

Rifkin en Wim op podium

Naast gastsprekers kan Fountainheads ook dagvoorzitters verzorgen. Bij het Smart Cities Event met Jeremy Rifkin nam Wim van Rooijen het dagvoorzitterschap voor zijn rekening.

Gastsprekers bij Jeremy Rifkin

Wat zeggen anderen?

We krijgen elke keer weer enthousiaste reacties en lovende woorden. We delen dit natuurlijk graag met je. Klik linksboven in de video om ze allemaal te bekijken.

Wij zijn zeer blij met dit sprankelende en dynamische verslag van onze Wake-Up Call tijdens JCI Nederland congres


Uiteenlopende onderwerpen

We vertellen bevlogen en met veel passie over trends en ontwikkelingen die gaande zijn in de samenleving en in de economie. We verdiepen ons dagelijks in uiteenlopende onderwerpen als:

– Trends in de samenleving
– Trends in ondernemerschap
– De impact van de deeleconomie op samenleving, politiek en bedrijfsleven
– De mogelijkheden van Big Data
– De innovatiekracht van Peer-2-Peer en Open Source en hoe dit de bestaande systemen transformeert
– De gedachten en visie van de Singularity University waar je leert exponentieel in plaats van lineair te denken
– Het belang van innovatie voor het bedrijfsleven en het verschil met inventiviteit en vindingrijkheid
– Dat 3D printing het maakproces kantelt van centrale productie naar decentrale productie
– Ontwikkelingen en invloed van technologie op onderwijs en medisch vlak
– Zal robotisering leiden tot een economische groei zonder banen
– Wat voor invloed heeft dit alles op ons als mens?


Ondernemende mensen

Wij, Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman zijn ondernemers en ondernemende mensen die in 2012 voor het eerst samen het podium opzochten. Ze brachten CEO’s en ondernemers in de regio Amersfoort samen om met elkaar de toekomst te verkennen. Waarom? Omdat het ons nuttig leek dat deze ondernemers uit verschillende sectoren van elkaar konden leren om zo nieuwe inzichten te ontwikkelen om de juiste keuzes voor de toekomst te maken. Inmiddels hebben we honderden ondernemers in onze ‘Inspirerende Dialoog Sessies’ deelgenomen en hebben we duizenden ondernemers aangestoken om anders naar hun eigen toekomst te kijken met onze Wake-Up Call. Samen met Permanent Beta organiseren we wekelijks de Meet-Ups van VPRO-Tegenlicht in het midden van het land. En driemaal per jaar organiseren we een Pecha Kucha Night. Zo verbinden we netwerken van ondernemende mensen in de samenleving die samen veranderingen tot stand willen brengen.

[team columns=”2″ image=”https://fountainheads.goedkoopeenwebsitelatenmaken.nl/wp-content/uploads/sites/19/jh-rond-2.jpg” name=”Jan-Henk Bouman” position=”Veranderaar, Ondernemer, Spreker & Trendverkenner” description=”Elke dag snuif ik inspiratie op over de netwerk samenleving die ontstaan is en wat dit voor consequenties heeft voor organisaties, ondernemingen en ondernemers. Deze informatie deel ik in Spreker-, Innovatie- en Trendsessies, Boost Your Business dagen, op blogs en sociale media om ondernemende mensen in beweging te zetten. Want stilstaan is geen optie in dit tijdperk van supersnelle veranderingen? Daarnaast ben ik co-founder van Permanent Beta, een kennisdeeltjes versneller waar inmiddels 2500 dwarsdenkers, friskijkers en systeemprikkers elkaar ontmoeten om sociale innovatie te versnellen. In Fountainheads komt dit alles bij elkaar en samen met Wim maken we Fountainheads steeds interessanter voor ondernemende mensen. ” twitter=”http://twitter.com/janhenkb” facebook=”http://www.facebook.com/janhenk?fref=ts” linkedin=”http://www.linkedin.com/in/janhenkbouman”]

[team columns=”2″ image=”https://fountainheads.goedkoopeenwebsitelatenmaken.nl/wp-content/uploads/sites/19/Wim-rond-1.jpg” name=”Wim van Rooijen” position=”Trendverkenner en Innovatieversneller” description=”Noem me ondernemer, innovatie- makelaar of versneller, omdenker, professioneel bemoeial, verhalenverteller maar bovenal friskijker. Wat ik in essentie doe is ondernemende mensen, bedrijven en organisaties helpen met het zichtbaar maken van kansen om succesvol (nieuwe) ideeën, concepten, producten en diensten in de markt te zetten. Ik schep voorwaarden breng mensen en ideeën bij elkaar, combineer (soms schijnbare on-) mogelijkheden. Of …….., ik deel in samenwerking met Fountainheads kennis over bovenstaande ervaringen en continue up-to-date kennis in #Innovatie-, #Inspiratie-, #Trend- en ‘BackCasting2025’- of Business-sessies en Inspirerende Dialogen.” twitter=”http://twitter.com/wimzegt” facebook=”http://www.facebook.com/wim.vanrooijen.31?fref=ts” linkedin=”http://www.linkedin.com/in/wimvanrooijen”]


Blogs & Opiniestuk in Het Parool

We hebben diverse blogs geschreven over uiteenlopende onderwerpen. Ons blog over de deeleconomie heeft zelfs geleid tot een opiniestuk in het Parool:

 


Meerdere mogelijkheden

ToekomstTafels

ToekomstTafels Inspirerende gastsprekers

Om de zaal niet alleen prettige ongerust achter te laten na een Wake-Up Call heeft Fountainheads de ToekomstTafels ontwikkeld. Dit is een collectief brainstorm-concept waarbij de deelnemers actief in drie rondes met elkaar een aantal toekomst-vragen proberen te beantwoorden zodat ze direct met elkaar de inspiratie kunnen omzetten in actie.

Dagvoorzitters

Innovation Day 2013 Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen

Een dagvoorzitter kan je event maken of breken en dient een energieke aanvulling van je event te zijn. Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman kunnen beide op geheel eigen wijze of als duo jouw event in goede banen leiden. Fountainheads zijn scherpe en snelle denkers die de juiste energie geven en weten vast te houden. Die pro-actief meedenken om de flow van je event te waarborgen.

[button color=”FF7800″ url=”https://www.fountainheads.nl/#contact”]Nu ben je helemaal tot onderaan onze website gekomen, dan moet je wel geïnteresseerd zijn ;)[/button][button color=”434343″ url=”https://www.fountainheads.nl/#contact”]Neem snel contact met ons op[/button]