De Fountainheads Inspirerende Dialoog; jouw functieloze tijd waarmee je ruimte creëert om je ondertussentijd naar de toekomst te bestuderen die leidt naar nieuwe inzichten.

Al 6 jaar nodigen Fountainheads Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen ondernemers en ondernemende mensen minimaal één keer per kwartaal uit hun comfortzone te stappen om te verkennen en te bestuderen waar nieuwe kansen liggen.

Gun jij jezelf deze functieloze tijd?

Stap jij één keer per kwartaal uit je comfortzone?

Je (her)kent het wel. Je agenda en je takenlijst bepalen je werkdagen en ondanks al je goede voornemens om meer tijd aan persoonlijke en organisatieontwikkeling te besteden blijkt daar in de praktijk nauwelijks iets van terecht te komen.

De Inspirerende Dialogen 2017 beloven weer interessante sessies te worden vol verdieping, verrassing en verwondering.

Te ‘nauw’ afgestelde oogkleppen ontnemen je het zicht

Focus op je doelstellingen en je eigen business is natuurlijk heel goed. Maar te ‘nauw’ afgestelde oogkleppen ontnemen je het zicht op wat er in de snel veranderende wereld om je heen aan ontwikkelingen en trends zijn. Ontwikkelingen die je niet of nauwelijks waarneemt maar goed zou kunnen gebruiken bij de ontwikkeling van jezelf en/of je organisatie.

De Inspirerende Dialogen zijn jouw externe motivatie, ook wel een ‘stok achter de deur genoemd, het helpt om je blikveld blijvend te verruimen en tot nieuwe inzichten te komen.

Ook in 2017 organiseren we weer 4 bijeenkomsten. We plannen dit jaar 2 Inspirerende Dialogen in Het Gasthuys in Amersfoort en 2 Trendverkenners expedities op bijzondere locaties in Nederland.

Doe je mee? Gun jij jezelf verwondering, verbazing, nieuwe kennis en bijzondere ontmoetingen rondom actuele thema’s? Verrijk jij je met kennis en kennissen die je tijdens je dagelijkse activiteiten niet zomaar ‘tegen het lijf’ loopt.
De kosten voor 2017 zijn € 795,- ex BTW. Wat krijg je hier allemaal voor:
– Twee Trend Expedities
– Twee Inspirerende Dialogen
– Toegang tot het Fountainheads TrendChoice Event + Introducé
– Toegang tot een netwerk van inspirerende ondernemers

Gun jij jezelf verwondering, verbazing, nieuwe kennis en bijzondere ontmoetingen rondom actuele thema’s? Schrijf je dan nu in.